OSNOVNI PODACI

Steel Impex DOO predstavlja lidera na srpskom tržištu u reciklaži metalnog otpada. Svoje poslovanje započinje početkom XXI veka, vremenom proširuje svoju delatnost i razvija u moderan reciklažni centar. U njemu se vrši sakupljanje i tretman otpada, pre svega metalnog i čeličnog porekla, obojenih metala, ali i otpad nemetalnog karaktera. Tokom 2019. godine, Steel Impex DOO postaje deo austrijskog Black Gold holdinga.

Svoje poslovanje, Steel Impex DOO obavlja iz sedišta koje se nalazi u Sremskoj Kamenici, kao i u ograncima privrednog društva na severu Srbije – u Luci Novi Sad, i centralnoj Srbiji – u Kraljevu.

Lista zadovoljnih korisnika, koji nam poklanjaju poverenje iz godine u godinu, dovoljno govori o kvalitetu i posvećenosti našeg pristupa svakom pojedinačnom projektu. Mi smo otvoreno i inventivno preduzeće koje traži i pruža šansu svima onima koji su spremni za zajednički rad i napredak.

Osnovna delatnost Steel Impex DOO jeste reciklaža i trgovina metalnim, tako i nemetalnim otpadom koji otkupljujemo od:

  • mreže dobavljača metalnog i nemetalnog otpada;
  • prodavaca otpadnih vozila;
  • prodavaca – proizvođača usko vezanih za automobilsku industriju;
  • izvođača građevinskih radova;
  • trgovaca i fizičkih lica.

Metalni i nemetalni otpad se tretira shodno internacionalno priznatim standardima i priprema za dalju reciklažu u zemlji ili inostranstvu. Privredno društvo Steel Impex DOO godišnje može da sakupi, istretira i izveze oko 100.000 tona pomenutog otpada, širokom spektru potrošača od topionica plastičnog otpada, manjih livnica do železara.

Pozicija ogranaka Steel Impex DOO pruža mogućnost utovara u kamion, vagon, baržu, čime zadovoljava sve vrste potrebe klijenata koji nam već godinama ukazuju poverenje.
Uz strogo poštovanje aktuelnih institucionalnih, regulatornih i ekoloških okvira koji se odnose na reciklažnu industriju, Steel Impex DOO poseduje sertifikate za usaglašenost sa ISO standardima 9001 & 14001. Smatramo da je kvalitet uvek bio, i ostaće primaran fokus i temelj svih sadašnih i budućih trajnih veza.

Sa našim dugogodišnjim iskustvom i efikasnom radnom snagom, pružamo najbolju moguću uslugu, i spremni smo da Vam pomognemo sa svim Vašim zahtevima koji se tiču reciklaže metalnog i nemetalnog otpada.