Otvaramo moderan industrijski park za reciklažu metala i nemetalnog otpada u blizini Beograda!

Reciklazni centar Beograd

U Steel Impex-u verujemo da recikliranje nije samo odgovornost – to je put ka održivosti i zelenijoj budućnosti, a cilj nam je da pokretanjem novog centra proširimo domet, pojačamo svest o očuvanju resursa i pružimo mogućnost reciklaže još većem broju građana.

Evo i šta sve možete da očekujete u ovom novom poglavlju:

Inovativnost

Kao i prethodni pogoni, novi objekat je projektovan i gradi se po najvišim standardima, a  biće ujedno i najsavremeniji do sad. Uz implementaciju najnovijih tehnoloških dostignuća i praksi, spremni smo da napravimo revoluciju u reciklaži u našem regionu kako bi optimizovali efikasnost, maksimizirali oporavak resursa, smanjili količinu otpada koji odlazi na deponije i samim tim doprineli cirkularnoj ekonomiji.

Radna mesta

Naravno, širenje poslovanja ne bi bilo moguće bez posvećenosti i stručnosti našeg talentovanog tima i truda koji je uložen u dosadašnji razvoj kompanije. Otvaranjem novog centra sa zadovoljstvom najavljujemo da uskoro proširujemo našu Steel Impex porodicu i prihvatamo nove članove! Uz dolazak novih kolega, radujemo se svežim pogledima na održivost, različitim veštinama koje će doprineti zajedničkom rastu, a sve u cilju postizanja još boljih usluga reciklaže i očuvanju životne sredine.

Kvalitet

Ostajemo posvećeni pružanju izuzetnih rešenja i usluga i održavanju visokih standarda na koje su naši korisnici već navikli. Kroz stalne inovacije i rad na pospešivanju kvaliteta, nastojimo da naše usluge podignemo na nove visine i nadmašimo Vaša očekivanja!

Još jedan ogranak Steel Impex-a za nas znači i korak ka zelenijoj i održivijoj budućnosti i to zahvaljujući svima sa kojima smo do sada sarađivali i sa kojima ćemo tek imati priliku da ostvarimo saradnju!

Svečano otvaranje pogona očekujemo uskoro, a do tad nestrpljivo iščekujemo novo poglavlje, možda baš u Vašem komšiluku!

0 tona

Kapacitet za skladištenje PET ambalaže u svim našim centrima iznosi 3.000 tona godišnje.

0 tona

U 2021. godini zahvaljujući reciklaži ambalažnog otpada, proizvedeno je 1.467 tona manje CO2.

0 lokacije

Tri centra za tretiranje reciklažnog i drugog otpada na teritoriji Republike Srbije.

0 kW

Snaga solarne elektrane za napajanje kompletnog pogona u Kraljevu iznosi 550kW.

0

Ukoliko se pravilno odlaže i tretira, PET ambalaža može da se reciklira neograničen broj puta.

Želite li da dobijate najnovije vesti iz oblasti reciklaže, ali i o našoj kompaniji?

Prijavite se za Newsletter