April 2020

Steel Impex donirao dva miliona dinara za borbu protiv COVID-19

Kompanija Steel Impex donirala je dva miliona dinara UNICEF-u za nabavku neophodne medicinske opreme za podršku zdravstvenom sistemu Srbije. Kompanija se odazvala pozivu koji je UNICEF Srbija uputio za nabavku potrebne opreme za borbu protiv korona virusa i očuvanje zdravlja i života onih koji su najviše ugroženi epidemijom COVID-19 virusa.

„Tokom kriznih situacija, javni i privatni sektor imaju obavezu da pomažu i budu solidarni sa celom zajednicom. Brzim reagovanjem umanjujemo uticaj virusa na naše zdravlje, na zdravlje naših sugrađana i pomažemo našim zdravstvenim radnicima koji su prvi na udaru. Ovim putem apelujemo na sve građane da primenjuju sve mere zaštite koje je propisala Vlade Republike Srbije, kako bi se situacija što pre normalizovala“, izjavila je Živković Maja, direktor Steel Impex DOO.

U skladu sa politikom privrednog društva, kompanija Steel Impex želi da doprinese naporu da se epidemija virusa Covid-19 što pre suzbije. U svom poslovanju, kompanija je posvećena društveno-odgovornom poslovanju, a humanitarne, ekološke i ostale projekte podržava kako mnogobrojnim donacijama, tako i brigom o zaposlenima.

Na apel Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje, UNICEF u Srbiji započeo je nabavku robe i opreme koji su neophodni za slučaj značajnog porasta broja obolelih od korona virusa COVID-19.

0 tona

Kapacitet za skladištenje PET ambalaže u svim našim centrima iznosi 3.000 tona godišnje.

0 tona

U 2021. godini zahvaljujući reciklaži ambalažnog otpada, proizvedeno je 1.467 tona manje CO2.

0 lokacije

Tri centra za tretiranje reciklažnog i drugog otpada na teritoriji Republike Srbije.

0 kW

Snaga solarne elektrane za napajanje kompletnog pogona u Kraljevu iznosi 550kW.

0

Ukoliko se pravilno odlaže i tretira, PET ambalaža može da se reciklira neograničen broj puta.

Želite li da dobijate najnovije vesti iz oblasti reciklaže, ali i o našoj kompaniji?

Prijavite se za Newsletter